Jak czyścić/usuwać starsze wersje robocze utworzone przez Actor
Udostępniliśmy nową funkcję, która pomaga utrzymać porządek na kontach użytkowników.
Automatycznie usuwaj starsze, niewykorzystane wersje robocze utworzone przez Actor.

Powyższe ustawienie znajdziesz w sekcji Zarządzanie pocztą e-mail > Ustawienia wersji roboczych. Domyślnie jest ustawione na „nigdy”, co oznacza, że wersje robocze będą gromadzić się w folderze Wersje robocze, dopóki ich nie usuniesz.
Możesz wybrać automatyczne usuwanie wersji roboczych po upływie określonego czasu: 7, 14 lub 30 dni.
Dzięki temu na Twoim koncie będzie panował porządek.
Nie zapomnij o naszym Aplikacja do czyszczenia poczty e-mail jeśli chcesz w bardziej uporządkowany sposób usuwać e-maile.
